Γαστρονομία

Δείτε το μενού εδώ

Δείπνο στο Sunset

Μεσογειακή κουζίνα

Προστατευμένο από τα τείχη της πόλης, και υπερασπιζόμενο από τα παλιά κανόνια, το Sunset Restaurant κατέχει το πιο ωραίο σημείο της Ύδρας. Επενδύοντας στις αισθήσεις και δίνοντας άρωμα Ελλάδας -με ένα μικρό twist- η υψηλή γαστρονομία επιμελημένη από τον executive chef Γιώργο Γκορίδη προσφέρει εκλεκτές γεύσεις και μοναδικά πιάτα, με φόντο ένα από τα πιο εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας, δομώντας μια άρτια Mediterranean dining παράσταση.
Το μενού του Sunset, επιλέγοντας τα πιο άρτια και φρέσκα υλικά, δημιουργεί ένα κράμα απλότητας και αυθεντικότητας, που εκρήγνυται, απελευθερώνοντας γεύσεις μοναδικές.
Φρέσκα αλιευμένα ψάρια από ντόπιους ψαράδες, παραδοσιακά αλείμματα, δροσιστικές σαλάτες και άλλα πολλά, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Γνωρίστε τους Σεφ μας..

Executive Chef - Γιώργος Γκορίδης

Ο σεφ μας, Γιώργος Γκορίδης, έχει στήσει τα πιο εκλεκτά μαγαζιά της χώρας, δίνοντας τις συμβουλές του και αφήνοντας την υπογραφή του. Μεγαλώνοντας στη βόρεια Ελλάδα, ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική και την δύναμη των γεύσεων. Ερχόμενος στη νησί, μας αφήνει μια αρμονία γεύσεων και αρωμάτων επηρεασμένα από κάθε μεριά της Ελλάδας, δημιουργώντας έτσι μία άρτια Μεσογειακή σκηνή, προσθέτοντας φυσικά το δικό του προσωπικό twist.

Chef - Μιχάλης Τσελορίδης

Ο Σεφ Μιχάλης Τσελορίδης, μεγαλωμένος στα στενά της Θεσσαλονίκης, αγάπησε τη μαγειρική από πολύ μικρός. Του αρέσει να δοκιμάζει και να τεστάρει συνεχώς καινούριες συνταγές, εμπνευσμένες από παραδοσιακά μέρη και εποχές, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο τις απλές καταχωνιασμένες συνταγές "της γιαγιάς", στο μενού μας. Προσθέτωντας το προσωπικό του στυλ, δίνει στον κατάλογο του Sunset ένα άρωμα Βόρειας Ελλάδας, όπως την αγαπημένη του βελουτέ σούπα γλυκοκολοκύθας, για την οποία νιώθει ιδιαίτερα περήφανος.

Sign Up